OFERTES DE FEINA HOTEL TARIDA BEACH 

17/04/2019 – EMPRESA: INSOTEL HOTEL GROUP és una reconeguda cadena hotelera a Balears en ple procés de creixement. Ofereixen els segïuents llocs de feina- Si vols formar part del seu equip inscriu-te a l’oferta que més s’adapti al teu perfil a la pàgina web  talent.insotel.com 

Aquestos són els llocs de feina disponibles:

WEDDING PLANNER TÈCNIC/A SSTT TERAPEUTA – PIZZER/A CAP DE PARTIDABUFETER/A2on MAITRE – 2on CAP DE CUINA – AJUDANT DE CAMBRER/A – AJUDANT DE RECEPCIÓ – CAMBRER/A DE RESTAURANT – CUINER/A – MOSSOS – SUBGOVERNANTES – AJUDANT DE CAMBRE/A RESTAURANT – AJUDANT DE CUINA – BOTONS – CAMBRER/A DE PISOS – CAMBRER/A – CONSERGE – CAP DE SECTOR – RECEPCIONISTA

per a inscriure’t a les ofertes ho has de fer a través de la pàgina web talent.insotel.com 


SI TENS UNA EMPRESA I VOL SPUBLICAR UNA OFERTA DE FEINA AL NOSTRE MUNICIPI, FES CLIC AL SEGÜENT ENLLAÇ: 

FORMULARI PER PUBLICAR UNA OFERTA DE FEINA