25.2 C
Sant Josep de sa Talaia
Dimecres, Desembre 1, 2021

Contacta

Cargando Eventos

« Tots els cursos

Acció formativa Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses

3 Desembre

El 29 de novembre, l’AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE SANT JOSEP (adlsantjosep.com), té previst començar una acció formativa Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses, finançades pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).


L’objectiu d’aquesta proposta que s’adreça prioritàriament persones desocupades  és alinear la millora de l’ocupabilitat d’aquestes persones del municipi amb les necessitats de les empreses que requereixen actualitzar-se en les noves tecnologies de la informació i comunicació. Aquesta especialitat formativa es distribueix  en 3 blocs de continguts: la societat de la informació (30 h); gestió de projectes en xarxa (110 h); i, màrqueting, comunicació i comercialització en línia
 (110 h).

Aquesta té una durada de  250 hores i es durà a terme de 16:30h a 20:30h de dilluns a divendres a les Oficines municipals de Sant Jordi. Com a requisit d’accés, els alumnes han de tenir el títol d’ESO, o bé, superar una prova específica de competències clau. El procés selectiu consistirà en una prova de coneixements d’ofimàtica i internet, a més d’una entrevista.

No esperis més, sol·licita informació al correu aodl@santjosep.org  o al 971 80 07 92 i aprèn a gestionar projectes empresarials en xarxa i professionalitzat en marketing i comunicació!!

Inscripcions

Detalls

Fecha:
3 Desembre

Local

Sant Josep de Sa Talaia, Espanya + Google Map