Exposabyidi 2024
Vens o fabriques producte local?
Disposes d’un espai expositiu adequat per atreure els teus clients potencials?
Saps com convertir la compra en una experiència? Et vols diferenciar?

Aprofita el programa exposabyidi
Disseny d’espais expositius per als productes locals de les Illes Balears.
L’IDI posa en marxa una altra edició exposabyidi, un programa que ofereix un servei personalitzat en el disseny d’un espai expositiu per fer el producte local més competitiu. Un tècnic de l’IDI especialista en disseny d’interiors visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’exposarà el producte.

Objectius del programa
​- Fer el producte local més competitiu, posar-lo atractiu per a la seva venda.
​- Aplicar les tècniques de marxandatge visual, col·locació de producte per vendre millor, estudis de composició, la psicologia de les formes i del color…
​- Fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial.
​ Impulsar la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors.
​ Actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes.

A qui s’adreça?
A empreses que fabriquin o venguin productes locals de les Illes Balears i que disposin d’un espai expositiu, ja siguin locals comercials, indústries, estands per a fires locals, nacionals o internacionals, o d’altres.

Inscripció
Les empreses que vulguin participar​ en el programa hauran d’emplenar​ el formulari d’adhesió entre l’1 de desembre​ de 2023 i el 30 de gener de 2024.

Per a més informació:
agenovart@idi.es
Places limitades​. Inscriu-te a través del formulari​.

Convocatòria actual – Formulari d’adhesió al programa