L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia acull aquest dimarts una jornada de formació i innovació per a emprenedors del municipi amb la vista posada a «explicar idees essencials i estratègies clau perquè els i les participants coneguin noves eines i nous conceptes que puguin ajudar-los en el seu projecte emprenedor i tinguin millors resultats, o per tal que les persones que s’estan plantejant desenvolupar un nou projecte econòmic coneguin una sèrie d’estratègies que els poden servir de molt en el futur», ha comentat la tinent d’alcalde d’Acció Econòmica, Pilar Ribas.

Aquesta jornada formativa s’ha desenvolupat durant el matí amb la participació d’unes 40 persones. El programa ha consistit en dotar els participants d’una base de coneixement entorn a les tendències actuals de màrqueting, explicar l’entorn digital com a eina per a potenciar la promoció de negocis i conèixer distints casos d’èxit. Per aquests continguts s’ha comptat amb les ponències de dos experts vinculats a la Universitat de Girona: Oriol Cesena, expert en l’àmbit del desenvolupament de comerç de proximitat i turístic, i Anna Serrano, experta en comunicació digital i noves tecnologies.

Aquesta jornada formativa se suma a les que ja s’han dut a terme al llarg d’aquest 2021, en les que s’ha mirat d’apropar la tecnologia als comerços de proximitat, formar els empresaris en la millora de la comunicació amb l’administració pública, s’han ofert tallers per a la creació d’empreses, entre moltes altres iniciatives que parteixen de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep. Tota la informació de les ajudes, cursos, tallers o jornades formatives a través del seu web: https://www.adlsantjosep.com/

 

Sant Josep de sa Talaia, 9 de novembre de 2021