TENS UN COMERÇ? PARTICIPA A LA CAMPANYA DE FIDELITZACIÓ DEL PETIT COMERÇ

Si tens un comerç i t'agradaria fidelitzar als teus clients, participa en la campanya impulsada per PIMEEF.

Dins de les estratègies encaminades a dinamitzar el nostre comerç, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia dóna suport a la campanya d’implantació d’una targeta de fidelització per al comerç que organitza la PIMEEF. 

Per participar no és necessari que siguis soci de PIMEFF.

Com funcionarà la targeta?

La targeta de fidelització que es vol implantar és una targeta de descomptes en euros, de tal manera que els clients que tinguin aquestes targetes i comprin en els comerços obtindran un % de descompte en euros a la botiga, que el client acumularà en la seva targeta.

Posteriorment, aquest client, en fer una nova compra en els comerços que estiguin adherits a la targeta, podrà canviar o descomptar els euros que té acumulats en la seva targeta, creant una xarxa de comerços molt atractiva per als clients.

Et convidem a participar.

Per a més informació: comerc@santjosep.org o info@pimeef.com