25.2 C
Sant Josep de sa Talaia
Dijous, juliol 18, 2024

Contacta

Bona Feina Sant Josep

Servei d’assessorament laboral orientat als treballadors afectats per la crisi derivada de la COVID-19 i obert també a les empreses.

 

Servei d’assessorament laboral gratuït, orientat a treballadors i empresaris, dins les mesures posades en marxa per fer front als efectes de la COVID-19 i que sorgeix del compromís de l’equip de govern amb l’ocupació de qualitat, perquè també en aquesta situació tots tenim uns drets que han d’estar garantits.

Bona Feina Sant Josep ofereix una primera consulta al treballador o treballadora, sigui quina sigui la seva situació laboral o modalitat contractual, per conèixer els drets que l’assisteixen, també en cas d’estar afectat per un ERTO o un ERO.

Aquest recurs també permet un primer assessorament als empresaris per acollir-se a fórmules que els permetin parar o reduir la seva activitat garantint els drets i deures de tots els afectats i buscant l’alternativa millor a l’acomiadament.

És important que en les consultes es facin constar les dades de contacte amb un número de telèfon per tal que en cas necessari l’especialista legal pugui ampliar la informació per completar la seva resposta.

bonafeina@santjosep.org

L' AGÈNCIA AL DIA

- Advertisement -