L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia compta amb les infraestructures de tres oficines d’informació turística: l’Oficina d’Informació Turística situada al nucli urbà de Sant Josep, l’Oficina de Platja d’en Bossa i l’Oficina de Cala de Bou. Aquestes últimes estan ubicades estratègicament a dos dels punts turístics més importants de l’illa d’Eivissa.

Aprofitant la seva ubicació, aquestes oficines d’informació turística serveixen com a Punts de Proximitat per al teixit empresarial ubicat a la zona, espais on oferir informació relacionada amb esdeveniments, fires i activitats comercials programades al municipi. Això presenta una oportunitat única per mostrar a centenars de visitants un ventall d’opcions comercials, de restauració, culturals,  i lúdiques que s’ofereixen al municipi de Sant Josep de sa Talaia, fins i tot es pot demanar una cita amb l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local. A més, es tracta d’un observatori per l’estudi de la demanda comercial, això ens permetrà conèixer, entre altres, els hàbits de consum dels visitants amb la fi de projectar una marca pròpia de municipi.