III EDICIÓ DEL MERCAT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA 2019

Aquest any 2019 arriba la III edició del Mercat de Sant Josep, un mercat de producte ecològic, local i d'artesania que es celebrarà a Sant Josep de sa Talaia cada dissabte de juny a octubre.

III edició del Mercat de Sant Josep 2019

Aquest any el Mercat de Sant Josep arriba a la seva III edició. Un mercat de producte ecològic, local i d’artesania que es celebrarà cada dissabte de juny a octubre al nucli urbà de Sant Josep. 

Un mercat on preval el consum de proximitat i la producció artesanal i ecològica, principalment de productors locals. A més, fomenta activitats econòmiques desestacionalitzadores i promou nous models de negoci que centren la seva activitat en el turisme de sol i platja. A més, cerca contribuir al desenvolupament econòmic, social i cultural del municipi. Un mercat de producte ecològic i artesanal.

[TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”2857,2856,2855,2854,2853,2852,2851,2850,2849,2848,2847,2846,2845,2844,2843,2842,2841,2840″ content_images_size=”full” content_images_altdata=”false” content_style=”SlickThumb” slickmain_graylayer=”false” slickmain_theme=”light” slickmain_bullets=”false” slickmain_autoplay=”true” lightbox_effect=”simpleFade”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]

El Mercat col·labora amb la protecció de la nostra biodiversitat, de les varietats vegetals i els productes autòctons, dóna a conèixer les tradicions i els valors culturals i naturals de l’illa d’Eivissa i promou la incorporació al món rural de joves agricultors, afavorint el seu manteniment i promovent nous models de negoci que no basin la seua activitat en el turisme de sol i platja. Tot per aconseguir un municipi encara més sostenible i que fomenti activitats econòmiques desestacionalitzadores. Amb la participació del teixit comercial i de la resta d’agents, la ciutadania satisfà les seves necessitats i desitjos: compres, oci, relacions i aprenentatge.

Vine i participa-hi!

Podeu demanar més informació: comerc@santjosep.org

 

4 DE MARÇ 2019: BASES PER A LA CONCESSIÓ DE PARADES DE VENDA TEMPORALS AL MERCAT DE SANT JOSEP 2019

ANNEX I

ANNEX II

ANNEX III

15 ABRIL 2019: LLISTA PROVISONAL D’ADJUDICACIONS

10 DE MAIG 2019: ADJUDICACIONS PARADES DE VENDA EN EL MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS I D’ARTESANÍA TRADICIONAL DE SANT JOSEP