IV EDICIÓ DEL MERCAT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA 2020

Aquest any 2020 arriba la IIV edició del Mercat de Sant Josep, un mercat de producte ecològic, local i d'artesania tradicional que es celebrarà a Sant Josep de sa Talaia cada dissabte de juny a octubre.

III edició del Mercat de Sant Josep 2019

Aquest any el Mercat de Sant Josep arriba a la seva IV edició. Un mercat de producte ecològic, local i d’artesania que es celebrarà cada dissabte de juny a octubre al nucli urbà de Sant Josep. 

Un mercat on preval el consum de proximitat i la producció artesanal i ecològica, principalment de productors locals. A més, fomenta activitats econòmiques desestacionalitzadores i promou nous models de negoci que centren la seva activitat en el turisme de sol i platja. A més, cerca contribuir al desenvolupament econòmic, social i cultural del municipi. Un mercat de producte ecològic i artesanal tradicional.

 

El Mercat col·labora amb la protecció de la nostra biodiversitat, de les varietats vegetals i els productes autòctons, dóna a conèixer les tradicions i els valors culturals i naturals de l’illa d’Eivissa i promou la incorporació al món rural de joves agricultors, afavorint el seu manteniment i promovent nous models de negoci que no basin la seua activitat en el turisme de sol i platja. Tot per aconseguir un municipi encara més sostenible i que fomenti activitats econòmiques desestacionalitzadores. Amb la participació del teixit comercial i de la resta d’agents, la ciutadania satisfà les seves necessitats i desitjos: compres, oci, relacions i aprenentatge.

Vine i participa-hi!

Podeu demanar més informació: comerc@santjosep.org

 

13 DE MAIG 2020: BASES PER A LA CONCESSIÓ DE PARADES DE VENDA TEMPORALS AL MERCAT DE SANT JOSEP 2020

01 DE JUNY 2020: ADJUDICACIONS PARADES DE VENDA EN EL MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS I D’ARTESANÍA TRADICIONAL DE SANT JOSEP