una campanya que posa en valor la qualitat del pa artesà i els forns tradicionals.

Aquest reconeixement s’ha posat en marxa des de lIDI  amb la col·laboració de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

El pa d’aquí és un producte que es consumeix des de fa segles i que s’ha vist desplaçat per altres que no tenen res a veure amb la nostra història, amb la nostra gastronomia i que no és de la mateixa qualitat. Els requisits necessaris per poder obtenir aquest distintiu són ser un forn amb obrador i tenir un mínim d’un 70% de producte d’elaboració pròpia. En el nostre municipi el forn de Can Noguera ha rebut aquest reconeixement.

Aviat prodeu veure en el seu aparador un vinil identificatiu de la marca, i el més important: Saber que comprau un pa de qualitat, autèntic i fet a mà. Enhorabona!!