Conscients de la complexitat comercial actual, volem facilitar el coneixement de l’oferta comercial del nostre municipi, afavorint la seva dinamització.
Planificam, dissenyam i executam actuacions per un Comerç Dinàmic i també donam el suport tècnic, recolzament i difusió, a campanyes dissenyades per altres administracions.
COMERÇ I ESCOLA – Un programa desenvolupat per l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears i impulsat des de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per la nova Agència de Desenvolupament Local que cerca posar en contacte els infants amb l’entorn comercial del poble, donant a conèixer l’oferta del comerç local i els sensibilitza per a que coneguin i comprin a les botigues de proximitat i perquè no, despertar la vocació de nous botiguers.
PA D’AQUÍ – El pa és un producte que es consumeix des de fa segles i que s’ha vist desplaçat per altres que no tenen res a veure amb la nostra història, amb la nostra gastronomia i que no és de la mateixa qualitat. La marca “Pa d’aquí” posat en marxa des de lIDI  amb la col·laboració de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears vol posar en valor la qualitat del pa artesà i els forns.

SOL.LICITUD D'INFORMACIÓ

Si vols rebre més informació sobre les campanyes, omple el formulari i respondrem a les teues consultes.
Nom i Llinatges
Field is required!
Field is required!
Correu Electrònic:
Field is required!
Field is required!
Telèfon:
Field is required!
Field is required!
Com podem ajudar-te?
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!