Convocatòria SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022 (exp: SJ-QEL 76/22)

Durada: del 04 d’octubre de 2022 al 03 d’octubre de 2023
Fons Finançament:
Aquest projecte té un finançament de 33.098,20€ per la  Convocatòria de subvencions SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022. Aquesta ha estat promoguda pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, i de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.
Objectiu general: Augmentar la inserció laboral dels/les joves del municipi amb estudis superiors finalitzats.
Resultats: S’han ofert dos llocs de feina per a Joves Qualificats,  una com a Tècnic/a  d’ocupació local i 1 com a Tècnic/a d’esports. Com a resultat, 1 jove qualificada ha signat un contracte formatiu per a l’obtenció per a la pràctica professional de 12 mesos amb l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia com a Tècnic/a d’ocupació local que li donarà la seva primera experiència professional relacionada amb els seus estudis universitaris. El lloc de feina ofert de Tècnic/a d’esports ha quedat vacant per manca de persones candidates que compleixin els requisits de la convocatòria.
Resultats esperats:

  • RE1: Millorar la qualitat de l’ocupació del col·lectiu de joves qualificats del municipi
  • RE 2: Incrementar les competències laborals de les persones participants de les convocatòries.
  • RE 3: Incrementar de la motivació i benestar personal de les persones participants de les convocatòries.
  • RE 4: Facilitar l’accés a una ocupació estable i de qualitat a les persones participants de les convocatòries.