Es Mercat de Sant Josep de sa Talaia és un mercat ecològic, local i d’artesania que es celebra a Sant Josep cada dissabte de juny a octubre. S’emmarca com a estratègia encaminada a dinamitzar el nucli urbà de Sant Josep. 

Cerca contribuir al desenvolupament econòmic, social i cultural del municipi. Un mercat de producte ecològic i artesanal, on preval el consum de proximitat i la producció local.

El Mercat col·labora amb la protecció de la nostra biodiversitat, de les varietats vegetals i els productes autòctons, dóna a conèixer les tradicions i els valors culturals i naturals de l’illa d’Eivissa i promou la incorporació al món rural de joves agricultors, afavorint el seu manteniment i promovent nous models de negoci que no basin la seua activitat en el turisme de sol i platja. Tot per aconseguir un municipi encara més sostenible i que fomenti activitats econòmiques desestacionalitzadores. Amb la participació del teixit comercial i de la resta d’agents, la ciutadania satisfà les seves necessitats i desitjos: compres, oci, relacions i aprenentatge.

Recorda que cada dissabte a les 11.30 el Mercat de Sant Josep de sa Talaia os convida a participar als tallers de cultural popular eivissenca. 

TALLERS D’OCTUBRE 2018: Farem planters amb materials recicltas, aprendrem com salar les olives i ens lleparem els dits gràcies al nostre xef Martín i els “Sabors d’Eivissa”.

TALLERS DE SETEMBRE 2018Farem un taller d’allò més divertit de carros i carretes i gaudirem dels “Sabors d’Eivissa”.

TALLERS DE AGOST 2018: Jugarem al jocs tradicionals d’Eivissa, farem cases de fang, un mosaic amb una imatge del nostre municipi i gaudirem dels “Sabors d’Eivissa”.

TALLERS DE JULIOL 2018: Farem pageses de fang, gaudirem dels “Sabors d’Eivissa”, treballarem les plantes autòctones i elaborarem pa pagès.

TALLERS DE JUNY 2018Aprendrem sobre el ball pagès, aprendrem amb quines herbes s’elaboren les herbes eivissenques, a fer bunyols de patata i orelletes.

 


11 DE JULIOL 2018 ADMISSIÓ NOUS SOL-LICITANTS AL MERCAT 

1 DE JUNY 2018: DECRET ADJUDICACIONS 

25 DE MAIG 2018: LLISTA PROVISONAL D’ADJUDICACIONS

10 DE MAIG 2018BASES PER A LA CONCESSIÓ DE PARADES DE VENDA AL MERCAT DE SANT JOSEP