Fer de la teua idea un negoci no és una aventura fàcil, per això, t’oferim assessorament per ajudar-te a desenvolupar el teu projecte, des de l’anàlisi de la idea, el desenvolupament del projecte i finalment, la seua posada en marxa. Posant al teu abast ferramentes i recursos útils que t’ajudaran a convertir la teua idea en una realitat.

Et donarem informació sobre diferents formes jurídiques, tràmits, ajudes i subvencions existents per a la creació del teu projecte empresarial i et guiarem en com fer un pla d’empresa, document imprescindible per sol·licitar finançament. A més, t’informem de la oferta formativa sobre temàtica empresarial i emprenedora existent en el moment o resoldrem els dubtes que puguis tenir. Tot amb la finalitat d’ajudar-te a crear un projecte viable, a consolidar o a reinventar el teu model de negoci.

Per a una millor atenció, funcionam amb cita prèvia que pots sol·licitar contactant amb nosaltres.