La Fira de la Sal és un esdeveniment enfocat a difondre el patrimoni i la cultura d’Eivissa,  organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep, el Consell d’Eivissa i el Parc Natural de ses Salines i que compte amb la col.laboració de Salinera Española, LIO MALCA, Bisbat d’Eivissa, grup Folclóric Sant Jordi, i IBIFOR.

Vol ser un homenatge i record de la gent que va treballar a les Salines, per donar a conèixer mitjançant diferents activitats durant tots els dies, les tradicions que envolten la collita de la sal. És una iniciativa per desestacionalitzar i un atractiu més tant per residents com visitants, a més de lligar tradicions i cultura al turisme.

Una Fira que projecte actuacions per impulsar la dinamització del comerç del nucli urbà de Sant Jordi, creant una imatge de marca que identifica Sant Jordi de ses salines amb la identitat salinera “Som un poble saliner”. 

Durant els tres dies és gaudeixen d’activitats com: Tallers infantils i animació teatral a la plaça de Sant Jordi, exposicions, excursions pel Parc Natural de Ses Salines, concerts, la tradicional Salpassa, Gimcana familiar, mercat i la participació dels nostres restaurants que preparen un “Menú Saliner,” dissenyat per l’ocasió.

IV Fira de la Sal 2019