FER QUE EL TEU COMERÇ BRILLI TÉ PREMI!

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia participa en el Concurs d’Aparadors i Decoració Nadalenca, organitzat per la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera amb la finalitat de crear un ambient propici per a les compres d’aquestes dates tan assenyalades i per a incentivar les compres dins del municipi i potenciar l’ambient nadalenc pels carrers de les diferents localitats.

Podran participar en el Concurs d’Aparadors de Nadal tots els establiments dedicats a activitat empresarial, industrial, comercial o de serveis. Podran participar fins i tot aquells que no tenen aparador físic.

La inscripció al concurs és gratuïta, simplement hauran d’emplenar el formulari en línia ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf__-YgN0gVACFt_4LdJ5Co16uViet6asd2kV4LwI63iP41ng/viewform ) i enviar una imatge de l’aparador amb el qual es concursa per correu electrònic camaraibiza@gmail.com  o per WhatsApp 608 86 28 31, que serà penjada i promocionada en les xarxes per la Cambra de Comerç.

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, repartirà 200 € per cadascuna de les següents categories:

Premi a l’esperit nadalenc
Premi a la creativitat
Premi Eco

Amb la finalitat d’estimular l’economia circular en el nostre teixit empresarial, els premis consistiran en 4 vals per valor de 50 euros canviables per productes dels establiments del municipi que hagi participat en el Concurs (màxim 2 vals del mateix establiment).

BASES: https://sites.google.com/view/cocinibizaaparadorisme2021/inicio?authuser=1

Par a més información: comerc@santjosep.org camaraibiza@gmail.com

Et convidem a participar!