El Programa Joves Qualificats persegueix l’objectiu d’augmentar la inserció laboral dels/les joves amb estudis superiors finalitzats del municipi.

A qui va dirigit? A persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que reuneixin els requisits per poder signar un contracte formatiu per obtenir la pràctica professional adequada al nivell d’estudis.

Quina durada té?  Dependrà de la convocatòria.

Quina titulació s’ha de tenir? Les titulacions demandades varien a cada convocatòria i seran descrites al projecte presentat.

Quin és el tipus de contracte? Contracte per a l’obtenció de pràctica profesional amb l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

I recorda que per accedir-hi has d’estar inscrit al SOIB com a persona aturada demandat d’ocupació, al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i no haver estat contractat en aquesta ocupació més de 17 mesos.

Programa finançat pel Fons Social Europeu, amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i amb fons de Conferència Sectorial.

Veure  vídeo d’antics participants:  Programes SOIB Jove a Eivissa | Servei d’Ocupacio