L’activitat turística és el motor principal de l’economia de l’illa d’Eivissa i per suposat del municipi de Sant Josep de sa Talaia, i, constitueix el principal mitjà de desenvolupament econòmic i social i un factor per a la cohesió i el creixement.

Per tant, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, conscient de la importància de tenir un espai de debat en el qual participan tots els sectors que componen el teixit turístic per definir les grans línies d’actuació en matèria turística de cara al futur. Una trobada necessària que propicia un diàleg plural dels sectors implicats, per així poder oferir a les generacions vinents una activitat turística sostenible i al mateix temps afavorir la seva qualitat i la seva competitivitat.

Reglament de la Mesa de Turisme de Sant Josep de sa Talaia

  • Mesa de Turisme del 23 de febrer de 2022
  • Mesa de Turisme del 31 de març de 2021
  • Mesa de Turisme del 20 de octubre de 2020
  • Mesa de Turisme del 03 de juny de 2020
  • Mesa de Turisme del 07 de maig de 2020
  • Mesa de Turisme del 21 d’abril de 2020
  • Mesa de Turisme del 19 de novembre de 2019
  • Mesa de Turisme del 14 de desembre de 2018
  • Mesa de Turisme del 24 de maig de 2018
  • Mesa de Turisme del 14 de desembre de 2017