Es Mercat de Sant Josep de sa Talaia és un mercat ecològic, local i d’artesania que es celebra a Sant Josep cada dissabte de juny a octubre. S’emmarca com a estratègia encaminada a dinamitzar el nucli urbà de Sant Josep. 

Cerca contribuir al desenvolupament econòmic, social i cultural del municipi. Un mercat de producte ecològic i artesanal, on preval el consum de proximitat i la producció local.

El Mercat col·labora amb la protecció de la nostra biodiversitat, de les varietats vegetals i els productes autòctons, dóna a conèixer les tradicions i els valors culturals i naturals de l’illa d’Eivissa i promou la incorporació al món rural de joves agricultors, afavorint el seu manteniment i promovent nous models de negoci que no basin la seua activitat en el turisme de sol i platja. Tot per aconseguir un municipi encara més sostenible i que fomenti activitats econòmiques desestacionalitzadores. Amb la participació del teixit comercial i de la resta d’agents, la ciutadania satisfà les seves necessitats i desitjos: compres, oci, relacions i aprenentatge.

[TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”2857,2856,2855,2854,2853,2852,2851,2850,2849,2848,2847,2846,2845,2844,2843,2842,2841,2840″ content_images_size=”full” content_images_altdata=”false” content_style=”SlickThumb” slickmain_graylayer=”false” slickmain_theme=”light” slickmain_bullets=”false” slickmain_autoplay=”true” lightbox_effect=”simpleFade”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]