El programes Mixts de Formació són programes de formació en alternança amb el treball mitjançant un contracte amb l’Ajuntament.

Combinen la formació en un o més Certificats de Professionalitat, formació complementària i el treball en obres i/o serveis socials o d’interès general amb la finalitzat de formar i augmentar les possibilitats d’inserció al mercat de treball de les persones que hi participen.

Estan finançats pel programa operatiu del SOIB per a majors de 30 anys i per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

A qui van dirigits? A persones aturades inscrites al SOIB.

Quina durada tenen? Varia segons el projecte presentat, encara que generalment entre 9 mesos i 1 any.

Quina formació s’imparteix? La formació que s’imparteix és certificada, correspon a Certificats de Professionalitat de nivell 1, 2 o 3. 

I la contractació? L’alumnat es contractat per l’entitat municipal que desenvolupa el programa, mitjançant un contracte per a la formació on es cobra un salari per la part del treball efectiu.

Per accedir-hi com alumne has d’estar inscrits al SOIB com a persona aturada i demandant d’ocupació, indicant que estàs interessat en rebre la formació corresponent als certificats.

Per accedir-hi com a personal directiu, docent o administratiu les bases de selecció es fan una vegada aprovat el projecte, i pot ser per convocatòria pública, per oferta genèrica, o ambdues opcions.

NOTÍCIES RELACIONADES:

Desembre 2020 – L’Ajuntament de Sant Josep rep els alumnes de SOIB Jove i SOIB 30

Desembre 2017 – Lliurament del diplomes del progama mixt “Es Romaní VI” 

Octubre 2017 – Lliurament del diplomes del projecte mixt “Neteja Sant Josep III”.