El programa “Comerç i Escola” posa en contacte els infants amb l’entorn comercial del poble, donant a conèixer l’oferta del comerç local i els sensibilitza per a que coneguin i comprin a les botigues de proximitat i perquè no, despertar la vocació de nous botiguers.

El programa “Comerç i Escola”, desenvolupat per l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears i impulsat des de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per la nova Agència de Desenvolupament Local.

La primera escola que ha participat en el programa ha esta el CEIP Es Vedrà on els nens i nenes de 2n han passejat i conegut els comerços del nucli urbà de Sant Josep. L’alumnat ha estat rebut a la Sala de Plens per l’Alcalde Josep Marí, i la primera tinent d’alcalde, Paquita Ribas, on, rere la benvinguda se’ls ha projectat un petit vídeo sobre la importància del petit comerç. Desprès, acompanyats per les Agents d’Orientació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament (AODLS), han realitzat la visitat i conegut de primera mà: la carnisseria, la peixateria, la farmàcia, la floristeria, els supermercats del poble, les tendes de regals…

Abans de la visita, es va fer arribar al centre, la informació, el material didàctic que l’alumnat treballarà desprès de la visita on aprendran a identificar els comerços del poble i els productes que es poden trobar a cada un d’ells, sempre d’una forma entretinguda i educativa.

Aquesta activitat, que forma part del projecte de Desenvolupament Local, busca posar en valor el comerç del municipi i fomentar el coneixement del petit comerç local.

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ

Si vols que la teua escola participi en aquest programa, omple el formulari i respondrem a les teues consultes.
Nom i Llinatges
Field is required!
Field is required!
Correu Electrònic:
Field is required!
Field is required!
Telèfon:
Field is required!
Field is required!
Com podem ajudar-te?
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!