Què és un Punt d’Atenció a l’Emprenedor o Punt PAE?

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l’inici efectiu de la seua activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial, gràcies a un conveni signat entre el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. Els PAE es recolzen en el CIRCE (Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses) per a crear empreses, i en concret en un dels components que el formen: el Sistema de Tramitació Telemàtica (STT). Per tant, quan una persona emprenedora opta per iniciar els tràmits de creació d’una empresa des d’un PAE, implícitament està utilitzant el sistema CIRCE.

El PAE té una doble missió:

  • Prestar serveis d’informació i assessorament a les persones emprenedores en la definició de les seues iniciatives empresarials i durant els primers anys d’activitat de l’empresa.
  • Iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE), realitzant d’una sola vegada els tràmits necessaris per donar d’alta una activitat econòmica, optimitzant temps, evitant desplaçaments i fent més senzill emprendre.

Si tens una idea de negoci, i penses que ha arribat el moment d’emprendre, t’oferim l’orientació i l’acompanyament que necessites per portar endavant el teu projecte d’empresa. T’assessorem en els passos i tràmits a seguir i organitzam activitats per millorar i ampliar les teves capacitats i habilitats.

Et recolzam en totes les fases del projecte, des de l’anàlisi de la idea, el desenvolupament del projecte o el seu inici. Estam al teu costat en l’aventura d’emprendre!.