Emprendre no és una tasca senzilla, requereix molt d’esforç, temps i sous, per la qual cosa abans d’iniciar el teu projecte és convenient analitzar cada fase del procés, això t’ajudarà a crear un projecte viable i d’èxit. 

ANALITZA LA TEUA IDEA 

Tenir una idea de negoci és el punt de partida del teu projecte, a vegades no és necessari buscar idees complexes, és qüestió de satisfer les necessitats dels consumidor. En general, les idees de negoci vendran del teu propi coneixement, de la teua experiència personal o professional. Vols avaluar la teua actitud emprenedora? Val la pena invertir uns minuts i realitzar aquest TEST, que no pretén proporcionar informació sobre la teua forma de ser sinó que t’ofereix recomanacions que t’ajudaran a estar millor preparat per impulsar el teu projecte.

Aturar-te a analitzar la idea, també t’ajudarà a definir i a conèixer el seu grau de maduresa, un primer TEST per conèixer-ne la seva viabilitat. O també pot realitzar un ANÀLISI DAFO (Debilitats, Amenaces, Fortaleses, Oportunitats) del teu projecte, aquesta ferramenta, t’ajudarà a establir les estratègies per a que sigui viable i determinar l’ordre en el qual hauries d’abordar cadascuna d’elles.

DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE 

Una vegada perfilada la idea de negoci, el següent pas consisteix en desenvolupar-la. La pàgina web de la Direcció General de la Petita i Mitjana empresa posa al teu abast un SIMULADOR DE NEGOCI, aquest joc, et permetrà conèixer els aspectes crítics de la creació i gestió del teu projecte empresarial abans de començar a desenvolupar el PLA D’EMPRESA, document imprescindible si vols accedir a finançament o sol·licitar una ajuda o subvenció, a més de ser un document que et permetrà analitzar la seva viabilitat tècnica, econòmica i financera amb més detall. Finalment, abans de fer el teu somni realitat, hauràs de decidir la FORMA JURÍDICA més adient per al teu projecte. El portal web del Centre d’Informació i Xarxa per a la Creació d’Empreses, CIRCE, t’ofereix un entorn guiat que proporciona tota la informació que necessites.

LA POSADA EN MARXA

Una vegada avaluada la idea, realitzat el pla d’empresa i escollida la forma jurídica que més et convé, és el moment de crear l’empresa, servei que t’oferim en el PUNT D’ATENCIÓ A L’EMPRENEDOR, on de manera telemàtica podem donar d’alta (i baixa) les següents formes societàries: Empresari Individual (Autònom) i Societat Limitada, evitant així desplaçaments per realitzar els tràmits de constitució. Des de l’Agència t’acompanyam en tot el procés. Demana’ns cita i estarem encantats d’ajudar-te!