A la zona de Platja d’en Bossa, un dels principals nuclis del nostre municipi per la seva rellevància turística, i concretament  als carrers  Ruda i Bruc, es localitza el Mercat  artesanal/ hippy de Platja d’en Bossa.

Un mercat amb 55 parades de venda temporals, i on es poden aconseguir productes de bijuteria, quadres, làmines, articles de pell, llautó, cristall, fusta, ceràmica… tots ells amb una singularitat especial. Un mercat obert cada dia de maig a octubre de 18 a 00h.

27 ABRIL 2018: PLÀNOL MERCAT PLATJA DEN BOSSA

26 ABRIL 2018: LLISTAT DEFINITIU D’ADJUDICACIONS MERCAT PLATJA DEN BOSSA

4 ABRIL 2018: DECRET D’ AMPLIACIO DE L’ ADJUDICACIO MERCAT DE PLATJA DEN BOSSA

4 ABRIL 2018: LLISTA PROVISIONAL D’ADJUDICACIONS MERCAT PLATJA DEN BOSSA 

Bases per la concessió de parades de venda temporal