Aquesta secció està dedicada a tots els nostres mercats i fires. Tant si vols participar com a venedor o vendedora o gaudir-ne com a visitant. Consulta les bases, dies i horaris, calendari d’activitats i tot el que has de saber per disfrutar del nostre municipi.

FIRA DE LA SAL – Un homenatge i record de la gent que va treballar a les Salines, per donar a conèixer mitjançant diferents activitats durant tots els dies, les tradicions que envolten la collita de la sal. Una iniciativa per desestacionalitzar i un atractiu més tant per residents com visitants, a més de lligar tradicions i cultura al turisme.

MERCAT ARTESANAL HIPPY DE PLATJA DEN BOSSA – Un mercat amb 55 parades de venda temporals, i on es poden aconseguir productes de bijuteria, quadres, làmines, articles de pell, llautó, cristall, fusta, ceràmica… tots ells amb una singularitat especial. Un mercat obert cada dia de maig a octubre de 18 a 00h.

MERCAT DE SANT JOSEP –  S’emmarca com a estratègia encaminada a dinamitzar el nucli urbà de Sant Josep. Cerca contribuir al desenvolupament econòmic, social i cultural del municipi. Un mercat de producte ecològic i artesanal, on preval el consum de proximitat i la producció local.

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ 2019

Si vols rebre més informació sobre com participar a les Fires i Mercats de Sant Josep omple el formulari i respondrem a les teues consultes.
Nom i Llinatges
Field is required!
Field is required!
Correu Electrònic:
Field is required!
Field is required!
Telèfon:
Field is required!
Field is required!
Com podem ajudar-te?
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!