Si ets jove entre 18 i 30 anys, desocupat/da, inscrit/a al SOIB i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, potser t’interessa optar a tenir amb el teu Ajuntament la teva primera experiència laboral  relacionada amb els teus estudis superiors.

Des de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep volem informar que es publicarà,  en el marc del Programa SOIB JOVES-QUALIFICATS entitats locals a la qual ens presentarem, una  convocatòria de subvencions per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació de joves amb estudis superiors a les Illes Balears.

Requisits:

  • Edat: entre 18 i 30 anys   inscrits/tes al SOIB i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Titulació: GRAUS UNIVERSITARIS O FORMACIÓ PROFESIONAL SUPERIOR, o equivalents d’acord amb les lleis reguladores del sistema educatiu vigent.
  • Inici del contracte: a partir del 1 de novembre de 2018.
  • Duració del contracte : 12 mesos (convocatòria any 2018).
  • Altres: requisits per formalitzar un  CONTRACTE EN PRÀCTIQUES (regulat a l’art. 11.1 TRLET)
  • Resident al municipi de Sant Josep de sa Talaia.

Aquesta convocatòria esta cofinançada pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i amb Fons de Conferència Sectorial.

Si estàs  interessat/da o  coneixes algú que pot estar-hi i/o voleu mes informació, podeu dirigir-vos a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament , mitjançant el formulari de sol·lcitud d’informació o telefona al 971 80 07 92 -871 03 61 51

Més informació sobre el contracte: http://www.sepe.es/contenidos/empresas/contratos_trabajo/contrato_en_practicas.html