L’Ajuntament de Sant Josep impulsa la contractació en pràctiques de 6 joves titulats/des superiors dins el programa JOVES QUALIFICATS 2018.

  • OCUPACIÓ: tècnic/a en assessorament lingüístic (en pràctiques).

Titulacions:  grau de Filologia Catalana,  grau de Llengua i Literatura Catalanes,  grau de Traducció i Interpretació (amb certificació que la llengua A és el català o que l’itinerari de traducció és al català),  grau d’Estudis Catalans i Occitans

Requisits: nivell C2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

  • OCUPACIÓ: tècnic/a en esports (en pràctiques).

Titulacions:  grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

  • OCUPACIÓ: tècnic/a en medi ambient (en pràctiques)

Titulacions:  grau en Ciències ambientals,  grau en Biologia Ambiental,  grau en Biologia.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir B, coneixements informàtics.

  • OCUPACIÓ: tècnic/a en educació (en pràctiques)

Titulacions:  grau en Pedagogia, diplomat en Magisteri (totes les especialitats),  grau en Educació Primària,  grau en Educació Infantil.

Requisits: nivell C1 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

  • OCUPACIÓ: tècnic/a en dinamització comunitària (en pràctiques)

Titulacions: diplomatura o  grau en Educació Social.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

  • OCUPACIÓ: tècnic/a en comerç (en pràctiques)

Titulacions:  grau en Comerç,  grau en Màrqueting,  grau en Comerç i Màrqueting,  grau en Comunicació i Relacions Públiques,  grau en Desenvolupament, Gestió Comercial i Estratègies de mercat,  grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució,  grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial,  grau en Publicitat, Màrqueting i Relacions Públiques.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

Condicions del contracte: contracte en pràctiques. Durada: 12 mesos, inici previst de l’1 al 15 de novembre de 2018. Jornada completa.

Requisits dels joves:

  1. Edat de 18 a 29 anys
  2. Inscrits al SOIB com a demandants en ATUR
  3. Inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil com a beneficiari o beneficiària
  4. Amb titulació universitària o formació professional superior
  5. Que puguin signar un contracte en pràctiques per a aquella formació acadèmica
  6. No ser fix discontinu
  7. No haver participat anteriorment en un projecte d’experiència professional per a l’ocupació de Joves Qualificats.

Més informació a les oficines del SOIB i a l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep o envia un correu a empren@santjosep.org