Dins les estratègies encaminades a dinamitzar el nostre comerç, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la Regidoria de Comerç, hi dona suport, participant en l’onzena edició de la Campanya de 6.000 € que organitza la PIMEFF per Nadal (encara que per participar-hi no és necessari ser soci de la PIMEFF) conjuntament amb el Consell d’Eivissa i els diferents ajuntaments de l’illa.

La campanya es basa en la confecció de 50.000 bitllets que porten impresos el logotip del comerç que va lliurar el premi l’any passat (HONDA IBIZA), en talonaris de 100 unitats cada un, al preu de 20 € (20 cèntims d’euro per bitllet), que cada establiment comercial que participi en la campanya regalarà als clients per les compres fetes superiors a 20 euros. Aquests bitllets portaran en el revers el nom i telèfon del client i es dipositaran en unes «bosses de tipus urna».

Aquesta campanya finalitza el 13 de gener de 2021 i el sorteig tendrà lloc el 15 de gener. L’afortunat/da haurà de gastar-se 200 euros en el comerç en el qual ha adquirit el bitllet guanyador i la resta dels diners en els diferents locals que participen en la campanya, amb un màxim de 600 euros per establiment. El dia de les compres serà el 22 de gener de 2021.

Amb la teua col·laboració, l’agraciat pot ser un dels teus clients.

Per a més informació, comerc@santjosep.org o info@pimeef.com. Anima’t i participa-hi.


Per participar no és necessari que siguis soci de PIMEFF. Els talonaris del sorteig, a més de les oficines de PIMEFF, es podran adquirir a les nostres oficines municipals de Sant Jordi, Cala de Bou o a l’Ajuntament de Sant Josep.

La campanya comença al desembre i es poden regalar bitllets als clients fins al gener, data límit per lliurar a PIMEEF els bitllets omplerts amb els noms i telèfons dels clients. El sorteig, que com sempre serà públic, es realitza a la seu de PIMEEF. Les dates límits de cada any es publicaran al començament del concurs.

L’agraciat tindrà una setmana per pensar com es gasta el premi entre els diferents comerços participants i haurà de realitzar totes les compres en un dia fixat, acte que estarà seguit en directe pels mitjans de comunicació locals.

A més, l’agraciat haurà de gastar-se un import mínim de 200 € en el comerç que doni el premi i un màxim de 600 € per comerç.

Amb la teva col·laboració, l’agraciat pot ser un dels teus clients.

 Anima’t i participa 

Per a més informació comerc@santjosep.org


 

Campanya any 2018

Al municipi de Sant Josep de sa Talaia, han participat 10 comerços en aquesta campanya: Carnisseria Toni, Supermercat Es Cuco, Electricitat Ribas, VFR electricitat, Can Pou, Peixateria Oliver, Farmàcia Margarita Torres, Perruqueria i estètica Arantxa Casaus, Toni i Lina Pujolet, Ecolive.

La campanya va començar dissabte 1 de desembre fins al dilluns 7 de gener de 2019. El sorteig es va realitzarar el divendres 11 de gener a la seu de PIMEEF.

Nicolás Costa ha estat l’agraciat d’enguany, un veí de Formentera que va comprar a un comerç de Vila (Holy-Sport), i que a partir del sorteig compta amb  una setmana per pensar com gastar el premi entre els diferents comerços participants en la campanya, i  que realitzarà totes les compres el divendres 18 de gener, acte que  estarà seguit en directe pels mitjans de comunicació locals.

A més, l’agraciat haurà de gastar-se un import mínim de 200 € en el comerç que l’ha donat el premi i un màxim de 600 € per comerç.