Dins de les estratègies encaminades a dinamitzar el nostre Comerç, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia participa en la Campanya de 6.000€ que organitza  la PIMEFF cada Nadal.

Per participar no és necessari que siguis soci de PIMEFF. Els talonaris del sorteig, a més de les oficines de PIMEFF, ja els pots adquirir a les nostres oficines municipals de Sant Jordi, Cala de Bou o a l’Ajuntament de Sant Josep.

La campanya va començar dissabte 1 de desembre i es podran regalar bitllets als clients fins al dilluns 7 de gener de 2019, data límit per lliurar el comerç a PIMEEF els bitllets emplenats amb els noms i telèfons dels clients. El sorteig, que com sempre serà públic, es realitzarà el divendres 11 de gener a la seu de PIMEEF.

L’agraciat tindrà una setmana per pensar com es gasta el premi entre els diferents comerços participants i haurà de realitzar totes les compres el DIVENDRES 18 DE GENER, acte que estarà seguit en directe pels mitjans de comunicació locals.

A més, l’agraciat haurà de gastar-se un import mínim de 200 € en el comerç que doni el premi i un màxim de 600 € per comerç.

Amb la teva col·laboració, l’agraciat pot ser un dels teus clients.

 Anima’t i participa 

Per a més informació comerc@santjosep.org


 

Campanya any 2018

Al municipi de Sant Josep de sa Talaia, han participat 10 comerços en aquesta campanya: Carnisseria Toni, Supermercat Es Cuco, Electricitat Ribas, VFR electricitat, Can Pou, Peixateria Oliver, Farmàcia Margarita Torres, Perruqueria i estètica Arantxa Casaus, Toni i Lina Pujolet, Ecolive.

Nicolás Costa ha estat l’agraciat d’enguany, un veí de Formentera que va comprar a un comerç de Vila (Holy-Sport), i que a partir del sorteig compta amb  una setmana per pensar com gastar el premi entre els diferents comerços participants en la campanya, i  que realitzarà totes les compres el divendres 18 de gener, acte que  estarà seguit en directe pels mitjans de comunicació locals.

A més, l’agraciat haurà de gastar-se un import mínim de 200 € en el comerç que l’ha donat el premi i un màxim de 600 € per comerç.