T’ATENEM SANT JOSEP, RESUM D’UN ANY

Aquest vídeo mostra l'experiència de l'alumnat-treballador del Programa T'Atenem Sant Josep durant aquest any. Si com ells et vols formar-te mentre treballes, contacta amb nosaltres!

Fa uns dies va finalitzar el Programa SOIB JOVE T’Atenem Sant Josep i l’alumnat-treballador del programa mixt SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ T’Atenem Sant Josep, finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), ens vol mostrar en aquest divertit vídeo que ha significat aquest any per ells.

Com hem comentat aquest programa de garantia juvenil, dirigit a persones desocupades entre 16 i 30 anys, va tenir una durada 12 mesos i donà la oportunitat a 10 joves de formar-se per obtenir el certificat de professionalitat en Operacions auxiliars de serveis administratius i generals.