Vols formar-te i treballar a la vegada? Si vols participar en aquestos programes de formació i ocupació, encara ets a temps per fer la teva inscripció. 

SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Vols FEINA remunerada i a més tenir FORMACIÓ en un certificat de professionalitat? Si optes com alumne/a – treballador/a has de tenir entre 16 i 29 anys i, en el moment de la selecció, estar inscrit/a al SOIB com a demandant d’ocupació en situació d’atur. Si optes com a docent o personal de coordinació o suport, no hi ha límit d’edat.

PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS FES CLIC EN AQUEST ENLLAÇ: SOIB JOVE

SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Vols FEINA remunerada i a més tenir FORMACIÓ en un certificat de professionalitat? Si optes com alumne/a – treballador/a has de tenir més de 30 anys i, en el moment de la selecció, estar inscrit/a al SOIB com a demandant d’ocupació en situació d’atur. Si optes com a docent o personal de coordinació o suport, no hi ha límit d’edat.

PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS FES CLIC EN AQUEST ENLLAÇ: SOIB 30

FORMACIÓ DUAL SECTORS ESTRATÈGICS NÀUTICA 2019

Vols FEINA remunerada i a més tenir FORMACIÓ en un certificat de professionalitat? Si optes com alumne/a – treballador/a has de tenir entre 16 i 29 anys i, en el moment de la selecció, estar inscrit/a al SOIB com a demandant d’ocupació en situació d’atur. Si optes com a docent, no hi ha límit d’edat.

Si voleu més informació o hi esteu interessats/des, podeu dirigir-vos a la vostra oficina del SOIB, mitjançant cita prèvia per telèfon al 012 o por Internet.
També podeu demanar més informació a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep als telèfons 971 80 07 92 – 871 03 61 51

CONSULTA TOTES LES OFERTES PÚBLIQUES D’OCUPACIÓ