Obert el termini d’inscripció al programa Explorer 2022

Explorer és un programa gratuït de suport a l’emprenedoria on durant dotze setmanes s’oferirà formació i accés a una comunitat global per desenvolupar i validar una idea de negoci. Conecta amb altres emprenedors i viatja amb el teu projecte.

Explorer aportarà les eines necessàries perquè els participants siguin capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible i que tingui en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides. El programa està dissenyat per adaptar-se al nou context que estam vivint. La formació combinarà activitats en línia amb altres presencials que es duran a terme a l’Explorer Space.
Obert el termini d’inscripció al programa Explorer 2022.

S’hi pot participar individualment o en equip. Per participar a les Illes Balears cal triar el centre Universitat de les Illes Balears Palma Explorer Space.
Més informació, aquí.

Per qualsevol consulta podeu escriure a exploreruib@fueib.org.