L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de la regidoria de Treball i Formació, incorpora a nou persones desocupades durant els pròxims nou mesos gràcies a la convocatòria de subvencions  SOIB Formació i Ocupació per a 2020 del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) finançats pel SOIB mitjançant Conferència Sectorial.

Aquests programes són una oportunitat única per trobar feina en un futur i esperem que l’aprofiteu i us ajudi a millorar les vostres possibilitats d’inserció” ha dit aquest matí el regidor del departament, Eduardo Sanchez Guzmán, que ha donat la benvinguda als participants amb la directora insular del SOIB d’Eivissa i Formentera, Dolors Roig Martí, i l’agent de desenvolupament local Nieves Jiménez Bonet.

Aquest programa mixt està dirigit a persones desocupades de 30 anys o més que obtindran, durant aquesta etapa, el certificat de professionalitat de neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, rebran coneixements d’anglès (nivell A1), neteja d’embarcacions esportives i d’esbarjo, a més de la formació especifica en sensibilització en la igualtat d’oportunitats i inserció laboral i tècniques de recerca d’ocupació.

Aquesta actuació s’inclou al Pla Estratègic d’Ocupació Local de Sant Josep de sa Talaia, dins les accions orientades als residents, que persegueix l’objectiu entre d’altres d’alinear l’oferta formativa amb les necessitats dels sectors econòmics del territori, fomentar l’ocupabilitat i professionalització dels demandants de feina i millorar les possibilitats de trobar una ocupació, amb especial èmfasi en els diferents col·lectius de difícil inserció.

L’Agència de Desenvolupament Local recorda que les persones interessades a participar en els diferents programes que posa en marxa actualment poden contactar directament al telèfon 971 80 07 92 , o bé fer una sol·licitud a través de la pàgina web: www.adlsantjosep.com  o el correu electrònic aodl@santjosep.org

Sant Josep de sa Talaia, 02 de desembre de 2021