Des del Servei de Digitalització de la Fundació Bit, per encàrrec de la Direcció General d’Innovació del Govern de les Illes Balears, els fan arribar el catàleg dels cursos formatius en digitalització que s’oferiran duran aquest 2022.

El catàleg, que consta de 5 cursos de 2 hores cada un, està pensat per pimes i autònoms amb un baix nivell de digitalització, que vulguin indagar o ampliar noves eines digitals per a millorar la gestió del seu negoci.

Les sessions, que són de 2 hores, han de tenir un màxim de 15 participants per sessió, per tal de poder atendre bé les necessitats i resoldre els dubtes que vagin sorgint.

Després de les 2 hores de curs, la ponent estarà disponible 1 hora més, per atendre consultes personalitzades i individuals en digitalització, prèvia inscripció, per si alguna empresa hi estàs interessada.

Cada entitat o persona pot sol·licitar els cursos que vulgui fins el 31 de Març del 2022. Una vegada rebudes totes les sol·licituds de formació, la Fundació Bit es posarà en contacte amb vosaltres per acordar dates, grups i horaris, i per si hi hagués cap empresa interessada en la consulta personalitzada en acabar la sessió formativa. Totes les formacions s’han de dur a terme durant l’any 2022.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a digitalitzacio@fundaciobit.org.

Podeu descarregar el catàleg pitjant aquí.