L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia està impulsant la realització d’un pla estratègic per a l’impuls del turisme del municipi i els seus diferents nuclis.

El projecte té per objectiu final, la redacció d’un pla amb les estratègies, els programes i les mesures concretes que han de permetre que el municipi millori el seu posicionament turístic en els pròxims anys.

El pla es va iniciar el passat mes de juliol i, fins al moment, ja hem estat treballant en el reconeixement del territori i els seus diferents recursos de caràcter turístic així com amb la redacció del model turístic actual i les línies de treball que caldrà emprendre en els mesos vinents.

En aquest context, i fruit que es tracta d’un treball que vol tenir un marcat caràcter participatiu, al llarg dels mesos de setembre i octubre, es realitzaran diferents taules de treball amb persones representants de les empreses turístiques del municipi amb la finalitat de que les empreses puguin aportar la seva visió, les seves propostes, plantejaments,….

Està previst que el treball estigui finalitzat abans d’acabar l’any i que durant aquest, es puguin presentar els principals resultats obtinguts.

Si estàs interessat/da en participar, pots contactar amb nosaltres turisme@santjosep.org