L’ecosistema d’innovació empresarial, cada cop més important avui dia, és la clau per donar l’oportunitat a les empreses d’entrar en contacte amb organitzacions de tota classe, amb la finalitat d’afavorir la identificació de noves oportunitats i generar un valorar afegit a través de la creació d’entorns on es sumin els esforços, perspectives i potencialitats de diferents organitzacions per assolir un avantatge competitiu a través de la col·laboració i la transformació de coneixement i innovació.

És per això que la innovació oberta configura la clau per a promoure les relacions entre empreses, universitats, centres tecnològics i altres recursos, que puguin aportar més competitivitat i creativitat per a l’adopció de decisions estratègiques de creixement.

Amb aquest objectiu, el Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació i la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital, i amb la col·laboració de la Fundació Bit i les Agrupacions Empresarials Innovadores de les Illes Balears (AEIB), organitza la segona edició de la Jornada d’Empreses Innovadores (Clústers Day), que tindrà lloc el dia 10 de novembre a partir de les 9:00 h, a les instal·lacions del ParcBit.

L’objectiu de la jornada és fomentar la cooperació entre empreses i universitats, promoure la transferència de coneixement i tecnologia, i donar suport per a la creació d’empreses amb base innovadora per a facilitar la implementació de projectes enfocats a la innovació de productes, serveis o processos.

Per a més informació
www.fundaciobit.org/jornada-dempreses-innovadores-clusters-day-2023/