Presentada la campanya de Nadal del Comerç de PIMEEF 23-24 el passat Dijous, 23 Novembre 2023

L’Associació de Comerç de PIMEEF, juntament amb el Consell d’Eivissa i els diferents Ajuntaments de l’illa, organitza la CATORZENA edició de la campanya comercial de Nadal dels 6.000 € per a gastar en compres en un dia entre els comerços participants.

La finalitat d’aquesta campanya comercial és dinamitzar les compres del període nadalenc, fent coincidir el seu inici amb l’últim divendres del mes de novembre o BLACK FRIDAY produint-se així el tret de sortida d’aquest període de compres tan important per al comerç minorista. Juntament amb aquestes dues campanyes també s’està reactivant la targeta de fidelització de clients 100x100comerç local Eivissa, que acumula descomptes en euros per a canviar-los en futures compres entre els comerços participants.

Aquestes tres campanyes comercials són promocionada en les xarxes socials de PIMEEF Comerç:
* Instagram: @PIMEEF_*COMERÇ
* Facebook: @Pimeef_Comerç
* X (abans Twitter): @Pimeef_Comerç

La campanya es basarà en la confecció de 55.000 bitllets que portaran impresos el logotip del comerç que va lliurar el premi l’any passat (CARNISSERIA LLAVOR I EMILIO) que es regalaran als clients per les compres realitzades en els establiments comercials adherits.
La campanya començarà a partir del DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE 2023 i es podran regalar bitllets als clients fins al DIMARTS 9 DE GENER DE 2024, data límit perquè el comerç lliuri els bitllets a PIMEEF. El SORTEIG ES REALITZARÀ EL DIVENDRES 12 DE GENER EN PIMEEF.

L’agraciat amb els 6.000 € haurà de gastar-se un import mínim de 200 i un màxim de 600 en el comerç que doni el premi i tindrà una setmana per a pensar com li ho gasta en un dia entre els diferents comerços participants, acte que estarà seguit en directe pels mitjans de comunicació locals.