La Direcció General d’Empresa, Autònoms i Comerç del Govern dels Illes Balears posa en marxa una nova campanya de bons de descompte amb l’objectiu de dinamitzar i estimular el consum en el comerç local i de proximitat. Per a participar, els establiments han de complir els següents requisits:

– Volum de negocis anual que no superi els 10 milions d’euros
– Amb seu situada a les illes Balears
– Menys de 50 treballadors
– Estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social, Hisenda i ATIB.
-Exercir alguna de les activitats incloses en els epígrafs de l’IAE detallats en l’annex 2 de la resolució.

Consulta aquí les bases completes de la convocatòria.

Els comerços que vulguin participar en aquesta edició de bons, hauran de donar-se d’alta entre el 15 de març i el 9 d’abril (tots dos inclosos) de 2024. Tots els establiments han de donar-se d’alta, no es realitzaran altes automàtiques, no obstant això, aquells establiments que van participar en l’edició de tardor de 2024 de Bons Illes Balears i no han modificat les seves dades, disposaran d’un ‘alta ràpida’ a través de la pestanya. ‘acceso establecimientos‘.

Es posaran en circulació més de 90.000 bons descompto. Cada bo té un valor de 15€, canviable en cada 30€ de compra. Els ciutadans majors de 16 anys podran gaudir d’un màxim de 4 bons (60€ de descompte), que es podran acumular en una única compra o usar en diverses compres, en un o més establiments. Els descomptes s’aplicaran entre el 24 d’abril i el 30 de juny.