Els Premis QIA (Quality Innovation Award) han posat en marxa una nova edició per distingir empreses i organitzacions amb projectes innovadors. Es tracta d’una competició per estimular el sorgiment i el desenvolupament d’innovacions de producte, de procés, organitzatives, etc.

El termini per a la presentació de projectes finalitza el proper 14 de juny. Al novembre està previst el lliurament de premis de la fase nacional, i al febrer de 2025, la cerimònia internacional dels Premis QIA.

Les categories a les quals es pot optar són innovacions en microempresa i startup, pime i gran empresa; innovacions en economia circular i petjada de carboni; innovacions en el sector sanitari; innovacions en el sector educatiu; innovacions en el sector públic; i plantejament en innovació que encara no s’han dut a terme o no tenen resultats.

Quality Innovation Award QIA és una competició creada en 2007 per Excellence Finland per impulsar projectes innovadors a les empreses i organitzacions, i donar reconeixement local i internacional als projectes més innovadors. Des de llavors, s’han incorporat al comitè organitzador entitats de promoció de la qualitat, excel·lència i innovació, com el CEX, que participa en els premis des de l’any 2017. A la passada edició hi participaren 562 innovacions seleccionades entre els 14 països participants i els 24 millors foren reconeguts amb els guardons QIA Awards i QIA Prizes.

Per a inscripcions o més informació: http://www.centrosdeexcelencia.com