En el Punt d’Atenció a l’Emprenedor oferim un servei d’orientació i assessorament a persones emprenedores que desitgin posar en marxa o consolidar un projecte empresarial.

Ens encarregam de facilitar la creació de noves empreses, de l’inici efectiu de la constitució de l’empresa gràcies al Document Únic Electrònic (DUE) i a la prestació de serveis d’informació als emprenedors en la definició de les seves iniciatives empresarials,. Inicialment i durant els primers anys d’activitat de l’empresa, t’ajudam en la tramitació de documentació, t’oferim formació i suport al finançament empresarial.

Si tens una idea de negoci, i penses que ha arribat el moment d’emprendre, t’oferim l’orientació i l’acompanyament que necessites per portar endavant el teu projecte d’empresa. T’assessorem en els passos i tràmits a seguir i organitzam activitats per millorar i ampliar les teves capacitats i habilitats.

Et recolzam en totes les fases del projecte, des de l’anàlisi de la idea, el desenvolupament del projecte o el seu inici. Estam al teu costat en l’aventura d’emprendre!.

VULL EMPRENDRE

Si vols més informació, assessorament,, donar d'alta l'empresa o informació sobre finançament, omple el formulari.per demanar la teua cita.

Premis Emprendedor XXI

La nova edició dels Premis Emprendedor XXI ja és aquí! Arriba la 13a edició dels Premis...

Sant Josep en Xarxa aplega a mig centenar d’emprenedors

La jornada Sant Josep en Xarxa aplega a mig centenar d’emprenedors en una trobada centrada...

AJUTS QUE OFEREIX LA CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA EN MATÈRIA DE POLÍTICA INDUSTRIAL.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, donam...

AJUTS DESTINATS A PROMOURE LA IMPLANTACIÓ D’EINES TIC I PROCESSOS BASATS EN TIC PER A LA MILLORA DE LA GESTIÓ EMPRESARIAL.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, donam...

JA POTS SOL.LICITAR ELS AJUTS DESTINATS A PROMOCIONAR L’OCUPACIÓ AUTÒNOMA 2019

Oberta la convocatòria per sol·licitar els ajuts destinats a promocionar l'ocupació autònoma, impulsades per la...