En el Punt d’Atenció a l’Emprenedor oferim un servei d’orientació i assessorament a persones emprenedores que desitgin posar en marxa o consolidar un projecte empresarial.

Ens encarregam de facilitar la creació de noves empreses, de l’inici efectiu de la constitució de l’empresa gràcies al Document Únic Electrònic (DUE) i a la prestació de serveis d’informació als emprenedors en la definició de les seves iniciatives empresarials,. Inicialment i durant els primers anys d’activitat de l’empresa, t’ajudam en la tramitació de documentació, t’oferim formació i suport al finançament empresarial.

Si tens una idea de negoci, i penses que ha arribat el moment d’emprendre, t’oferim l’orientació i l’acompanyament que necessites per portar endavant el teu projecte d’empresa. T’assessorem en els passos i tràmits a seguir i organitzam activitats per millorar i ampliar les teves capacitats i habilitats.

Et recolzam en totes les fases del projecte, des de l’anàlisi de la idea, el desenvolupament del projecte o el seu inici. Estam al teu costat en l’aventura d’emprendre!.

VULL EMPRENDRE

Si vols més informació, assessorament,, donar d'alta l'empresa o informació sobre finançament, omple el formulari.per demanar la teua cita.

Sant Josep en Xarxa aplega a mig centenar d’emprenedors

La jornada Sant Josep en Xarxa aplega a mig centenar d’emprenedors en una trobada centrada...

AJUTS QUE OFEREIX LA CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA EN MATÈRIA DE POLÍTICA INDUSTRIAL.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, donam...

AJUTS DESTINATS A PROMOURE LA IMPLANTACIÓ D’EINES TIC I PROCESSOS BASATS EN TIC PER A LA MILLORA DE LA GESTIÓ EMPRESARIAL.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, donam...

JA POTS SOL.LICITAR ELS AJUTS DESTINATS A PROMOCIONAR L’OCUPACIÓ AUTÒNOMA 2019

Oberta la convocatòria per sol·licitar els ajuts destinats a promocionar l'ocupació autònoma, impulsades per la...

NOVES AJUDES I SUBVENCIONS

NOVES AJUDES I SUBVENCIONS PER A EMPRENEDORS I EMPRESES Recollim totes les ajudes i subvencions en...