En el Punt d’Atenció a l’Emprenedor oferim un servei d’orientació i assessorament a persones emprenedores que desitgin posar en marxa o consolidar un projecte empresarial.

Ens encarregam de facilitar la creació de noves empreses, de l’inici efectiu de la constitució de l’empresa gràcies al Document Únic Electrònic (DUE) i a la prestació de serveis d’informació als emprenedors en la definició de les seves iniciatives empresarials,. Inicialment i durant els primers anys d’activitat de l’empresa, t’ajudam en la tramitació de documentació, t’oferim formació i suport al finançament empresarial.

Si tens una idea de negoci, i penses que ha arribat el moment d’emprendre, t’oferim l’orientació i l’acompanyament que necessites per portar endavant el teu projecte d’empresa. T’assessorem en els passos i tràmits a seguir i organitzam activitats per millorar i ampliar les teves capacitats i habilitats.

Et recolzam en totes les fases del projecte, des de l’anàlisi de la idea, el desenvolupament del projecte o el seu inici. Estam al teu costat en l’aventura d’emprendre!.

VULL EMPRENDRE

Si vols més informació, assessorament,, donar d'alta l'empresa o informació sobre finançament, omple el formulari.per demanar la teua cita.

Webinars formatius gratuïts per a emprenedors de les Illes Balears

Webinars formatius gratuïts per a emprenedors de les Illes Balears.

SOIB Recerca i Innovació

Informació i ofertes del programa SOIB Recerca i Innovació 2022-2025 per a millorar l’ocupabilitat de joves investigadors

L’Espai Accelera s’adreça a PIMES

L'Espai Accelera s'adreça a PIMES de les Illes Balears que vulguin iniciar projectes d'R+D+I per desenvolupar nous productes, serveis o processos productius i que es puguin beneficiar del coneixement existent a la comunitat universitària.

Connect’Up 2022

Les idees innovadores que desitgin participar en Connect’*Up 2022, el programa d'emprenedoria balear, encara són...

Oberta la convocatòria del programa Activa Startups

Oberta la convocatòria del programa Activa Startups, que ofereix fins a 40.000€ per millorar la...