Benvinguts i benvingudes a l’Agència de Desenvolupament Local del nostre municipi.

La Regidoria de Treball i Formació de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, crea l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep per planificar i desenvolupar, amb la col·laboració d’altres institucions i entitats, actuacions de formació, ocupació i promoció empresarial i econòmica. Un servei municipal que té com a principal objectius impulsar el creixement econòmic sostenible i responsable i fomentar l’ocupació estable i de qualitat en el nostre municipi.

L’Agència és el departament municipal encarregat de gestionar programes dirigits a millorar la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables, fomentar l’esperit emprenedor i donar suport a les persones emprenedores, fomentar l’associacionisme i el contacte directe amb el teixit empresarial i dinamitzar campanyes de promoció del comerç local.

Troba els recursos, notícies, esdeveniments, ofertes de treball, cursos i tota la informació relacionada amb la formació, l’emprenedoria i l’empresa en el municipi de Sant Josep de sa Talaia. Un portal web en el qual orientar-te i una finestra oberta 24h per a tu.