una vegada perfilada la idea de negoci, el següent pas consisteix en desenvolupar-la. La pàgina web de la Direcció General de la Petita i Mitjana empresa posa al teu abast un SIMULADOR DE NEGOCI, aquest joc, et permetrà conèixer els aspectes crítics de la creació i gestió del teu projecte empresarial abans de començar a desenvolupar el PLA D’EMPRESA, document imprescindible si vols accedir a finançament o sol·licitar una ajuda o subvenció, a més de ser un document que et permetrà analitzar la seva viabilitat tècnica, econòmica i financera amb més detall. Finalment, abans de fer el teu somni realitat, hauràs de decidir la FORMA JURÍDICA més adient per al teu projecte. El portal web del Centre d’Informació i Xarxa per a la Creació d’Empreses, CIRCE, t’ofereix un entorn guiat que proporciona tota la informació que necessites. Des de l’Agència t’acompanyam en tot el procés. Demana’ns cita i estarem encantats d’ajudar-te!