Durant l’any 2018, gestionarem 5 programes amb la finalitat de millorar les possibilitats d’inserció al mercat de treball dels residents del municipi.

El Programa Mixt SOIB JOVE s’iniciarà el 25 de gener i tindrà una durada de 12 mesos, s’impartirà la formació del Certificat de Professionalitat ‘’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals’’ (390h).

PER A ALUMNES – Vols treballar a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia mentre et formes com a Auxiliar Administratiu? – Aquesta OFERTA DE FEINA t’interessa.

PER A PERSONAL DIRECTIU, DOCENT O SUPORT ADMINISTRATIU – Vols treballar a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia com a part de l’equip d’aquest programa? OFERTA DE PERSONAL DIRECTIUDOCENT DEL CERTIFICATDOCENT ANGLÈSPERSONAL DE SUPORT ADMINISTRATIU. OFERTA TANCADA

El Programa Mixt SOIB 30 “Es Romaní VII”, formarà als alumnes en el Certificat de Professionalitat “Activitats auxiliars en vivers, jardins, i centres de jardineria”, s’iniciarà el 13 de febrer i tindrà una durada de 9 mesos.

El Programa de Formació Dual permetrà donar continuïtat a la formació en el sector, que aquest any formarà a 10 joves en el Certificat de Professionalitat “Operacions auxiliars de manteniment d’elements estructurals i de recobriment de superfícies d’embarcacions esportives i d’esbarjo” que també es complementarà amb l’anglès, idioma indispensable en el sector. Ha iniciat el 15 de març amb una durada de 9 mesos.

 

 

 

 

El Programa Visibles, en el qual participen 10 persones, majors de 35 anys, en situació d’atur de llarga durada durant 6 mesos, ja està en marxa des de mitjans d’octubre.

Al proper Programa Joves Qualificats s’iniciará del 1 al 15 de març de 2018, amb una durada de 12 mesos en el qual participaran perfils de l’ámbit de comerç, esports, serveis socials, medi ambient i assesorament lingüístic.

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ

Si vols participar en aquest programa, omple el formulari i respondrem a les teues consultes.