OFERTES DE FEINA PER AL PROGAMA JOVES QUALIFICATS en el qual l’Ajuntament de Sant Josep impulsa la contractació en pràctiques de 6 joves titulats/des superiors.

OFERTA TANCADA TÈCNIC/A EN ASSESSORAMENT LINGÜÍSTIC (en pràctiques)

Titulacions:  grau de Filologia Catalana,  grau de Llengua i Literatura Catalanes,  grau de Traducció i Interpretació (amb certificació que la llengua A és el català o que l’itinerari de traducció és al català),  grau d’Estudis Catalans i Occitans.

Requisits: nivell C2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

OFERTA TANCADA TÈCNIC/A EN ESPORTS (en pràctiques).

Titulacions:  grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

OFERTA TANCADA TÈCNIC/A EN MEDI AMBIENT (en pràctiques)

Titulacions:  grau en Ciències ambientals,  grau en Biologia Ambiental,  grau en Biologia.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir B, coneixements informàtics.

OFERTA TANCADA TÈCNIC/A EN EDUCACIÓ (en pràctiques)

Titulacions:  grau en Pedagogia, diplomat en Magisteri (totes les especialitats),  grau en Educació Primària,  grau en Educació Infantil.

Requisits: nivell C1 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

OFERTA TANCADA TÈCNIC/A EN DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA (en pràctiques)

Titulacions: diplomatura o  grau en Educació Social.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

OFERTA TANCADA TÈCNIC/A EN COMERÇ (en pràctiques)

Titulacions:  grau en Comerç,  grau en Màrqueting,  grau en Comerç i Màrqueting,  grau en Comunicació i Relacions Públiques,  grau en Desenvolupament, Gestió Comercial i Estratègies de mercat,  grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució,  grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial,  grau en Publicitat, Màrqueting i Relacions Públiques.

Requisits: nivell B2 de català acreditat o superar prova de nivell, carnet de conduir i vehicle propi, coneixements informàtics.

Aquestos contractes tenen les condicions següents: contracte en pràctiques. Durada: 12 mesos, inici previst de l’1 al 15 de novembre de 2018. Jornada completa.

Requisits dels joves:

  1. Edat de 18 a 29 anys
  2. Inscrits al SOIB com a demandants en ATUR
  3. Inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil com a beneficiari o beneficiària
  4. Amb titulació universitària o formació professional superior
  5. Que puguin signar un contracte en pràctiques per a aquella formació acadèmica
  6. No ser fix discontinu
  7. No haver participat anteriorment en un projecte d’experiència professional per a l’ocupació de Joves Qualificats.

Més informació a les oficines del SOIB i a l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep o envia un correu a empren@santjosep.org


OFERTES DE FEINA PER AL PROGAMA MIXT SOIB JOVE, en el qual s’impartirà la formació del Certificat de Professionalitat ‘’Activitats Auxiliars en Planters, Jardins i Centres de Jardineria’’. Tens fins el 2 de febrer per fer la inscripció. 

OFERTA TANCADA PER A ALUMNES/TREBALLADORS Vols treballar a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia mentre et formes com a Auxiliar de Jardineria? – Aquesta OFERTA DE FEINA t’interessa.

OFERTES DE FEINA PER AL PROGAMA MIXT SOIB JOVE, en el qual s’impartirà la formació del Certificat de Professionalitat ‘’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals’’ (390h).

OFERTA TANCADA PER A ALUMNES/TREBALLADORS – Vols treballar a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia mentre et formes com a Auxiliar Administratiu? – Aquesta OFERTA DE FEINA t’interessa.

OFERTA TANCADA – PER A PERSONAL DIRECTIU, DOCENT O SUPORT ADMINISTRATIU – Vols treballar a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia com a part de l’equip d’aquest programa? OFERTA DE PERSONAL DIRECTIUDOCENT DEL CERTIFICATDOCENT ANGLÈSPERSONAL DE SUPORT ADMINISTRATIU.