Emprendre implica conèixer noves experiències, impulsar i col·laborar amb altres emprenedors, complementar idees o iniciatives. 

Amb aquest esperit arriba la II Edició de ferEmpresa. Una activitat adreçada a emprenedors on podràs trobar impuls, col·laboració i contactes per tal de posar en marxa les teves idees de negoci. Facilitam un espai i una dinàmica àgil que permetrà que et relacionis el major nombre de vegades en el menor temps possible. El concepte clau és que no venim a vendre sinó a col·laborar per fer créixer els projectes o crear-ne de nous.

Hi trobaràs una proposta a cavall entre l’speed-coworking i un seminari pràctic on el mateix grup actua com un mercat. És recomanable que si disposes d’algun producte tangible o intangible el portis amb tu el dia de la sessió. Pot ser un prototip, imatge gràfica, presentació informàtica o allò que consideris que més et pot ajudar en una presentació breu, a part, és clar, de les teves dades de contacte, per exemple targetes per lliurar-les a la sessió.

A la sessió podràs cooperar i trobar:

  • Persones emprenedores amb idees que necessiten persones professionals per desenvolupar-les.
  • Professionals amb coneixements que busquen emprenedors que els complementin
  • Persones amb recursos que volen col·laborar en projectes.
  • Altres persones emprenedores interessades a complementar la seva activitat.

Aquesta activitat, impulsada des de l’Oficina de l’Emprenedor i l’Empresa de l’IDI, en la que col·labora en aquesta edició l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep està dirigida a les persones interessades a potenciar i atreure talent, recursos i oportunitats cap als seus projectes.

La jornada, conduïda per l’expert en coworking César Llorente, tindrà lloc el dimarts 27 de març, de 17.00 a 20.00 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia (c/ Pere Escanellas).Tot i ser una activitat gratuïta, l’aforament és limitat. Per aquest motiu, t’animam a inscriure-t’hi. Pots fer la teva inscripció al següent enllaç! (FER EMPRESA ÉS PART DE LA JORNADA I-EMPRÈN)

Vine a la sessió i gaudeix-ne!

PROGRAMA DETALLAT DE LA JORNADA I-EMPRÈN