I-Emprèn és una jornada organitzada conjuntament amb l’ Institut D’Innovació Empresarial que té com a finalitat millorar i ampliar les capacitats, habilitats i la xarxa de contactes de les persones emprenedores.

Emprendre implica conèixer noves experiències, impulsar i col·laborar amb altres emprenedors, complementar idees o iniciatives. Amb aquesta idea neix I-Emprèn un dia en el que podràs trobar impuls, coneixements, col·laboració per posar en marxa o consolidar el teu negoci.

Al matí Alex Ribas, Tècnic en Orientació Empresarial de l’IDI, ens guiarà en “com fer el pla d’empresa amb èxit“, un document viu que t’ajudarà a tenir una visió més estratègica del teu projecte i imprescindible si vols accedir a finançament bancari o a alguna ajuda o subvenció.

Segur que t’agradaria tenir un negoci on la competència deixàs de tenir importància? Saber com anar més enllà de la demanda existent? D’això ens parlarà el Cap de Servei d’Informació i Talent Empresarial de l’IDI, Pere Jiménez al taller anomenat “Estratègia de l’Oceà Blau“. L’estratègia de l’Oceà Blau, és el mètode que va proposar W. Chan Kim en el seu llibre, i en el qual mostra a través d’exemples, quines són les passes que han seguit empreses que han tingut èxit a l’hora de crear un nou mercat sense competència. 

A la tarda, comptarem amb la presència de César Llorente que serà l’encarregat de dinamitzar la II edició de ferEmpresa, una activitat a cavall entre l’speed-coworking i un seminari pràctic on el mateix grup actua com un mercat. Un espai i una dinàmica àgil que permetrà que et relacionis el major nombre de vegades en el menor temps possible. El concepte clau és que no venim a vendre sinó a col·laborar per fer créixer els projectes o crear-ne de nous.

Si vols participar a la II edició de ferEmpresa, és recomanable que si disposes d’algun producte tangible o intangible el portis amb tu el dia de la sessió. Pot ser un prototip, imatge gràfica, presentació informàtica o allò que consideris que més et pot ajudar en una presentació breu, a part, és clar, de les teves dades de contacte, per exemple targetes per lliurar-les a la sessió. 

Presentació de la Jornada: GUIA PER ELABORAR EL PLA D’EMPRESA

Presentació de la Jornada: ESTRATÈGIA DE L’OCEÀ BLAU”

PROGRAMA DETALLAT DE LA JORNADA “I-EMPRÈN”