Aquest matí Climent Olives Camps, President del Consell Territorial de les Illes Balears de la Fundació Laboral de la Construcció i l’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribas, han signat un conveni de col·laboració per establir vies de cooperació per desenvolupar determinades activitats de foment de la formació professional per a l’ocupació i el desenvolupament d’activitats de col·laboració entre les dues institucions. 

Seguint amb aquesta línea de treball, l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Treball i Formació, i la Fundació, tenen com a objectiu de contribuir a la integració laboral mitjançant diverses tasques de formació i ocupació.

A més la signatura d’aquest conveni, ens permetrà signar protocols i acords temporals o definitius per al desenvolupament d’actuacions o programes específics de formació professional i/o de seguretat i salut laboral en el sector de la construcció. Per tant, aconseguim apropar la formació a les persones residents al municipi, contribuint a la seva millora laboral i fomentant la integració social.