L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia posa en marxa el projecte SOIB VISIBLES 2018 amb la contractació de 7 persones aturades de llarga durada  majors de 35 anys.

Aquest programa anomenat “Sant Josep Actiu” i “Sant Josep Actiu II”, ha donat la possibilitat de signar un contracte per 6 mesos amb l’Ajuntament a 2 operaris de serveis múltiples, 2 ordenances i 3 netejadores que duran a terme 3 obres d’interès social en espais públics millorant les seves instal·lacions i atenció al públic.

Aquest projecte està finançat amb fons del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. A més de la contractació, cada participant rebrà una orientació laboral especialitzada a les oficines del SOIB i alguns dels treballadors es formaran en un curs de plataforma llevadissa a fi de millorar les futures oportunitats laborals.