L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, en col·laboració amb sis empreses del sector nàutic, ha posat en marxa per segon any consecutiu el programa de Formació Dual basat en un règim alternança amb ocupació en empreses de sectors estratègics mitjançant la convocatòria SOIB DUAL SECTORS ESTRATÈGICS, amb el cofinançament del SOIB i del SEPE.

El programa ha iniciat la formació a abril de set joves aturats menors de 30 anys, que obtindran el certificat de professionalitat en “Operacions auxiliars de manteniment elements estructurals i de recobriment de superfícies embarcacions esportives i esbarjo” (TMVU0210), més una formació bàsica en anglès de 150 hores.

El programa té una durada de 9 mesos i compta amb 390 hores de formació on els estudiants-treballadors estan aprenent a desenvolupar treballs de reparació d’estructures i embarcacions en pintura, fusta i fibra.

Les empreses participants en aquest programa són: Náutica Castaví, Motonáutica Eivissa, Eivissa Náutica, Náutica ViamarVaraderos i Construcciones Navales Ibicencas, i Náutica Santa Eulalia.

SI TENS UNA EMPRESA NÀUTICA O ET VOLS FORMAR, POTSER T’INTERESSA: Convocatòria SOIB Dual Sector Estratègics

RESUM I BASES DE LA CONVOCATÒRIA Pinxa aquí

¿QUÈ FEIM A FORMACIÓ DUAL? Pinxa aquí