Aquest matí, la regidora de Formació i Ocupació, Paquita Ribas, ha presentat la nova oficina de l’Agència de Desenvolupament Local, situada al  carrer de Pere Escanelles al costat de l’oficina de turisme.

Les noves instal·lacions volen acostar el treball de l’agència a tota la ciutadania i ser la seua seu física. Hem aprofitat també per presentar la incorporació d’una nova companya que portarà endavant tasques de reforç en matèria de formació i ocupació. 

Aquesta contractació ha estat possible gràcies al SOIB i del bon resultat que els programes de formació i ocupació estan tenint en el municipi. Per tot això, era de preveure que de les darreres quatre places d’AODL que s’oferien en aquesta segona convocatòria extraordinària el SOIB, una s’assignés a Sant Josep. A banda dels programes de formació i ocupació i de dinamització del comerç, també és l’únic municipi que ofereix un programa de formació dual en sectors estratègics, modalitat de nàutica.

D’altra banda, i també dins els programes de formació i ocupació, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep vol recordar que enguany es torna a presentar a la convocatòria Joves Qualificats Entitats Locals. Així, es possibilitarà  una contractació de 12 mesos de durada i amb inici al mes de novembre, d’alguns/nes joves amb titulació superior. Els perfils prioritaris són els relacionats amb l’esport, el medi ambient, serveis socials, comerç i assessorament lingüístic. Aquesta és una manera  que joves amb titulació i sense experiència n’adquireixin en el seu camp professional sota la direcció i amb el suport d’un tècnic municipal.