L’alumnat-treballador del programa SOIB Dual S. Estratègic Nàutic finalitza la formació en recobriment d’embarcacions portada a terme per l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Els alumnes treballadors que participen en el programa Formació Dual basat en un règim d’alternança amb l’ocupació en empreses del sector nàutic han finalitzat la formació del certificat de professionalitat TMVU0210 “Operacions auxiliars de manteniment d’elements estructurals i de recobriment de superfícies d’embarcacions esportives i de esbarjo”, més la formació SSCE01 Anglès de 150 hores, gestionat per l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Aquest posa fi per segon any consecutiu al programa subvencionat per mitjà de la convocatòria SOIB DUAL SECTORS ESTRATÈGICS, amb el cofinançament del SOIB i del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)

Les empreses participants en el projecte 2018-2019 són: VARADEROS Y CONSTRUCCIONES NAVALES IBICENCAS – NÁUTICA VIAMARNÁUTICA SANTA EULALIAIBIZA NÁUTICA S.C.  – MOTONÁUTICA IBIZA – NÁUTICA CASTAVI